ΜΟΝΩΣΗ ΜΑΘΕΣ

Μόνωση Ταράτσας | Στεγανοποίηση | Βοτσαλωτό δάπεδο

Αικ. Στουραϊτη 26 Αχαρναί,
Τηλ/Fax 2102446656
Κιν. 6977592767
info@monosi-mathes.gr

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Τα κτίρια ευθύνονται για το 40% της ετήσιας κατανάλωσης ενέργειας στην Ελλάδα. Κατά κύριο λόγο η κατανάλωση αυτή οφείλεται στις ανάγκες για ψύξη - θέρμανση και δευτερευόντως για φωτισμό και ζεστό νερό χρήσης.

Μειώνοντας τις απώλειες του κτιρίου μπορούμε να επιτύχουμε έως και 50% εξοικονόμηση ενέργειας για ψύξη - θέρμανση, που σημαίνει λιγότερα έξοδα, καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, προστασία του περιβάλλοντος και αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης του κτιρίου.

Οι απώλειες του κτιρίου εξαρτώνται από τις εκτεθειμένες επιφάνειες, δηλαδή τοίχους, πατώματα, οροφές, συνεπώς με την κατάλληλη μόνωση των επιφανειών από ένα εξειδικευμένο συνεργείο με πιστοποιημένα υλικά και συστήματα υψηλών προδιαγραφών, μπορούμε να επιτύχουμε εγγυημένα αποτελέσματα που θα αποσβέσουν το κόστος σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και κατ' επέκταση το ΥΠΕΚΑ επιδοτούν την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας σε μεγάλο ποσοστό (έως 75%) με τα προγράμματα εξοικονόμηση κατ' οίκων, διευκολύνοντας ακόμη περισσότερο την επένδυση. Εμείς από την πλευρά μας προσφέρουμε 25% έκπτωση στο πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης με συνεργάτη ενεργειακό επιθεωρητή που θα εγγυηθεί το αποτέλεσμα της εργασίας μας.